Målare Södertälje

Målning av fasader, interiör och allt du behöver för trädgården.

Övriga tjänster

MER ÄN EN MÅLARE

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster utöver målning. Framför allt utför vi arbeten utomhus, men även jobb inomhus kan vi ta oss an. Här nedan kan du läsa om några av de tjänster som vi specialiserar oss på:

Stensättning

Vi utför alla typer av stensättningar på din tomt. Du kan välja mellan rustik natursten, enkla mönster och även mer avancerad dekor. Med lång erfarenhet av stensättning vet vi hur man utför arbetet så att det håller lång tid framöver.

Här är några av de typer av stenarbeten som vi utför:

  • Murar
  • Kantsten
  • Garageuppfarter och gångvägar
  • Trappor
  • Dekorsten
  • Uteplatser

 

Grusytor

Grus är ett praktiskt material för lättskötta och hållbara ytor utomhus. Med grusets inbyggda dräneringsförmåga leds regnvatten automatiskt bort så att du slipper forsande regnvatten kring huset.

Vi väljer grus i samråd med dig så att det passar ändamålet. Grovt grus passar bra för garageuppfarter medan det på gångvägar där man kan vilja gå barfota passar bättre med mer finkornigt grus.

Trädgård

Anläggning och utveckling av trädgårdar är en annan av våra specialiteter. Om du har byggt nytt eller renoverat kan din gräsmatta och andra grönytor behöva fixas snabbt. Vi kan också skapa helt nya trädgårdslösningar från grunden med effektfulla stensättningar, grusytor, plantering av träd, buskar och rabatter med mera. Hör av dig till oss och berätta vilken slags trädgård du skulle vilja ha så tar vi fram ett förslag åt dig och ser till att jobbet blir utfört.

Renovering

Fasadrenovering är viktigt att göra i tid så att ditt hus skyddas mot vädrets kraft. Vi utvärderar var det kan behövas insatser och utför jobbet så att din fasad håller i många år framåt.

Asfaltering

Asfalt är praktiskt på ytor som får utstå mycket slitage. Gångar, garageuppfarter och andra infartsvägar anläggs med fördel med asfalt för att vara underhållsfria och hållbara. Vi utför jobbet med högsta kvalitet!

Kontakta oss idag för att få mer information och en offert på jobbet!

 

Behöver du ett målarproffs för ditt projekt ute eller inne?