Målare Södertälje

Målning av fasader, interiör och allt du behöver för trädgården.

Målare

ERFAREN MÅLARE I SÖDERTÄLJE

Med lång erfarenhet av att måla både ute och inne är vi rätt val när du söker en målare i Södertälje för att förverkliga dina måleriprojekt.

Vi kan ta hand om allt från målning av väggar, tak och golv inomhus till målning av fasader, vindskivor med mera utomhus.

Fasaden är ditt hus ansikte utåt

Man kan göra mycket spännande med en ny färg på husets fasad. Varför inte välja en spännande kontrastfärg till husknutar och andra snickerier?

Vi hjälper dig att välja en passande färgkombination till ditt hus utifrån ditt hus stil, de riktlinjer som finns i ditt område och dina egna önskemål förstås! Ett litet tips från vår sida är att testa olika färgkombinationer med hjälp av de online-verktyg som många färgfirmor erbjuder. Där kan man ofta ladda upp en egen bild för att se hur olika färger skulle se ut på ditt hus och kanske hitta ny inspiration och lösningar som du inte skulle komma fram till på egen hand. Om du känner dig osäker kan vi guida dig rätt. Vi vet vad som brukar se bra ut på olika hus och vilka färgtoner som passar ihop.

Om ditt hus behöver få fasaden renoverad hjälper vi dig även där. Vi har lång erfarenhet av fasadrenovering och ser till att ditt hus får ett hållbart yttre som skyddar det mot väder och vind.

Spännande interiörfärger

Inomhus är det i princip bara fantasin som sätter gränserna. Det går att blanda fram vilken nyans som helst och det finns massor med spännande effektfärger - allt från metallicskimmer till strukturfärger som ger din vägg en känsla av sten. Om du föredrar ett mer stramt utseende är det givetvis viktigt med ett riktigt slätt och fint grundarbete. Det fixar vi åt dig!

Kontakta oss så pratar vi igenom dina önskemål och kan komma ut för att titta och ge dig förslag på vad som kan göras i respektive rum.

Behöver rummet renoveras innan vi målar? Det ordnar vi också! Vi kan renovera väggar, tak och golv, bygga nya innerväggar, reparera snickerier och mycket mer.

 

Behöver du ett målarproffs för ditt projekt ute eller inne?